Dorohoi News Logo

Port ilegal de cuţit

in_bar

Sambata, în jurul orei 18.45, poliţiştii din comuna Ripiceni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că I. Dan de 20 de ani şi I. Ionuţ-Florin de 23 de ani, ambii din satul şi comuna Ripiceni, judeţul Botoşani, au fost victime ale unei agresiuni fizice.
   Verificările efectuate au stabilit faptul că, în jurul orei 18.30, în timp ce se aflau într-un cafe-bar din localitate, între aceştia şi alţi doi tineri, respectiv C. Marian şi C. CĂTĂLIN, a avut loc o altercaţie, împrejurare în care C. CĂTĂLIN i-a înjunghiat cu un cuţit pe I. Dan şi I. Ionuţ Florin, cauzându-le multiple plăgi.
   Aceştia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijirilor medicale.
C. CĂTĂLIN este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port, fără drept, al cuţitului în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura liniştea publică, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 61/1991, modificată.
   De asemenea, în funcţie de concluziile examinării medico-legale a celor două victime  şi de poziţia procesuală a acestora, cauza urmează a fi soluţionată procedural. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web