Dorohoi News Logo

Locuinţă aprinsă de un coş de fum neprotejat

pompi.jan

O familie din localitatea Soroceni (comuna Unţeni) a rămas fără o parte din agoniseala de-o viaţă într-un incendiu care a izbucnit la acoperişul casei şi s-a extins la bunurile dintr-o încăpere. Evenimentul s-a produs în dimineaţa primei zile de Crăciun.
   Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului la ora 09.15.  La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spumă.
   Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat 9 subofiţeri, timp de aproximativ o oră. Flăcările au distrus cca 50 m .p. din acoperişul casei, un dulap, un pat, un televizor, îmbrăcăminte, pagubele fiind estimate la 5.000 lei. Pe timpul intervenţiei au fost salvate şi protejate de foc bunurile din celelalte încăperi, valoarea acestora fiind estimată la 30.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele din care era construit acoperişul casei. (DorohoiNews.ro)
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web