Dorohoi News Logo

Au servit un ultim pahar pentru 2010 si au urcat la volan

sofer_beat

Poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 291, în  localitatea Lozna, în noaptea de 30/31.12.2010, în jurul orei 00.20, autoturismul marca Peugeot condus de D. PETRE de 36 ani, din localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Faţă de D. PETRE a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, bărbatul fiind totodată cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
    În ziua de 31.12.2010, în jurul orei 15.00, a fost depistat în trafic, pe DN 29B, în afara localităţii Văculeşti, autoturismul marca Daewoo Tico, condus de S. MARICEL de 50 ani, din municipiul Dorohoi, judeţul Botoşani.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    De asemenea, cu prilejul verificării documentelor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu   poseda permis de conducere corespunzator categoriei autovehiculului condus.
S. MARICEL este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web