Dorohoi News Logo

Bărbat din Dersca sancționat de polițiști pentru conducerea unui moped fără să dețină permis

fara permis de conducere

Polițiștii au observat vineri, 26 iulie 2013, orele 12:50 pe D.J. 291 B Mihăileni, un moped circulând șerpuind și fără a avea lumina de întâlnire aprinsă, condus de C. Ilie-Marinică de 29 ani din comuna Dersca, județul Botoșani. Acesta conducea mopedul din direcția comunei Dersca spre comuna Mihăileni, fără a poseda permis de conducere pentru  nicio categorie de autovehicule.   

În aceeași zi,  ora 13:30, pe raza comunei Blândești, polițiștii l-au identificat în trafic pe  T. Cristian-Marian de 30 ani, în timp ce conducea un moped pe DJ 297 fără a poseda permis de conducere.
   
Fără a poseda permis de conducere, polițiștii l-au depistat și pe U. Ionuț-Vasilică care conducea un tractor, vineri, 26 iulie 2013, orele 23:30,  pe D.C 49/A – Bălușenii Noi, com. Bălușeni de Tânărul are 17 ani, este din satul Tocileni, com. Victoria, jud. Botoșani. Cu ocazia verificărilor efctuate în bazele de date ale poliției, s-a constatat că acesta nu posedă permis de conducere.

În toate cazurile se efectuază cercetări față de conducătorii auto sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere”.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web