Dorohoi News Logo

Conducători auto depistaţi în trafic, deşi se aflau sub influenţa alcoolului

image

Polițiștii botoșăneni au oprit în trafic în noaptea de 11/12.08.2013, în jurul orei 02.45, în localitatea Vorniceni, pe D J 292, autovehiculul condus de C. DUMITRU de 24 ani, din comuna Vorniceni, județul Botoșani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând oconcentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

................

La data de 12.08.2013, în jurul orei 11.10, a fost depistată în trafic, pe DN 24C, între localitățile Stânca și Ștefănești, judeţul Botoşani, o autoutilitarăînmatriculată în Germania, condusă de R. RUSLAN de 38 ani, din municipiul București, bărbatul având dublă cetățenie, română şi respectiv moldoveană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând valoarea de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat.

În noaptea de 12/13.08.2013, în jurul orei 02.45, pe strada Pacea din municipiul Botoşani, a fost oprit în trafic autoturismul condus de M. OVIDIU ADRIAN  de 19 ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât tânărul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolmiei.

Faţă de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web