Dorohoi News Logo

O şoferiţă băută a provocat un grav accident în Suceava

oferiţă băută

O femeie de 56 de ani din Suceava a urcat băută la volan şi a provocat un accident. Ea a intrat pe contrasens şi a lovit puternic un taxi care circula regulamentar, şoferul a fost grav rănit, potrivit România TV. Şoferita a rămas fără permis de conducere şi acum este cercetată penal.

Femeia de 56 de ani s-a urcat la volan după ce a băut bine, fără să se gândească la tragedia pe care ar fi putut s-o provoace. Ea a intrat cu viteză pe contrasens, încercând să evite nişte gropi de pe şosea, şi a lovit în plin un taxi care circula regulamentar. Şoferul maşinii, în care nu se afla niciun client, este în stare gravă.

Analizele au confirmat bănuielile oamenilor legii. Femeia consumase alcool. Şoferiţa de-abia se ţinea pe picioare şi mirosea puternic a alcool. Ea a rămas fără permis de conducere şi acum este cercetată penal.

„La testul cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.92 litri alcool pur în aerul expirat pentru conducătoarea auto", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu. Sursa: rtv.net

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web