Dorohoi News Logo

Arestat pentru neplata taxei auto pentru mai multe maşini importate

arestat

Magistraţii clujeni au dispus în această săptămână arestarea preventivă a clujeanului Florin Augustin Perde, în vârstă de 44 de ani, pentru o perioadă de o lună, pentru evaziune fiscală, pentru deturnarea taxelor la bugetul local, aferente celor peste 400 de autoturisme de import, comercializate în anul 2012 pe firmă.

Magistraţii clujeni au dispus în această săptămână arestarea preventivă a clujeanului Florin Augustin Perde, în vârstă de 44 de ani, pentru o perioadă de o lună, pentru evaziune fiscală, pentru deturnarea taxelor la bugetul local, aferente celor peste 400 de autoturisme de import, comercializate în anul 2012 pe firmă, scrie oradecluj.ro.

Potrivit procurorilor, Perde ar fi acţionat împreună cu coinculpaţii Liviu Cornel Zubaşcu şi Adrian Radu Deaş, în anul 2012, pentru achiziţia unui număr de peste 400 de autoturisme din Germania, Austria şi Olanda şi revânzarea pe piaţa internă, în numele firmei SC Herbal Wholesale SRL, unde ar fi fost administrator, prejudiciind bugetul de stat, prin nedeclararea unor obligaţii fiscale în valoare de peste 5 milioane lei. Sursa: realitatea.net

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web