Dorohoi News Logo

Tânăr reținut pentru contrabandă cu țigări, după o urmărire ca în filme pe străzile din Dorohoi

Politie urmarire

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Botoșani în colaborare cu lucrători de la Poliția Dorohoi au depistat în trafic, pe o stradă din municipiul Dorohoi, joi, în jurul orei 18.00, un autoturism BMW în care se aflau mai multe colete cu țigări de contrabandă.

La volanul mașinii se afla Cosmin T., un tânăr de 25 de ani, din Dorohoi, venea dinspre oraşul Darabani și transporta cantitatea totală de 50.000 ţigarete ( 2.500 pachete ) de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu deţinea documente de proveniență și despre care cunoştea că provin din contrabandă. Polițiștii i-au făcut semn șoferului să oprească dar acesta în loc să tragă pe dreapta a apăsat pedala de accelerație și a demarat în trombă.

Oamenii legii au pornit pe urmele acestuia și după o urmărire pe străzile din Dorohoi, o mașină a Poliției l-a blocat în trafic, reușind să oprească BMW-ul.

Extrem de nervos, dorohoianul a devenit violent și a adus injurii la adresa polițiștilor, oamenii legii fiind nevoiți să îi pună cătușele după care l-au dus la secție. În autoturismul acestuia au fost găsite 2.500 de pachete cu țigări de contrabandă.

Față de T. COSMIN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi sfidarea organelor judiciare; de asemenea, poliţiştii au dispus faţă de acesta măsura reţinerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca astăzi, 11.10.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi cu propunere de arestare preventivă.

Atât autoturismul folosit de suspect, cât şi cantitatea de ţigarete, în valoare de aproximativ 25.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Redacția Dorohoi News: Comentariile au fost restricţionate la această ştire! Mulţumim pentru înțelegere!

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web