Dorohoi News Logo

Tineri suspecţi de comiterea unor infracţiuni de furt, identificaţi de poliţiştii botoșăneni

politisti_BT

Poliţiştii din orașul Ștefănești au fost sesizați de către G. D. din municipiul Botoșani, sâmbătă, 26 octombrie 2013, în jurul orei 10:30, cu privire la faptul că în noaptea de 25/26.10.2013, persoane necunoscute au pătruns pe o ușă neasigurată, în incinta unui magazin situat în localitatea Bobulești, orașul Ștefănești, județul Botoșani, iar din interior au sustras bani şi diverse produse, alimentare şi nealimentare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe P. RADU DUMITRU de 19 ani și C. SEBASTIAN PETRU de 19 ani, ambii din localitatea Bobulești, orașul Ștefănești, județul Botoșani, ca fiind principalii suspecţi de săvârşirea faptei reclamate.

Față de aceştia se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În noaptea de 26 spre 27 octombrie 2013, în jurul orei 01:00, Secția Poliție Rurală nr. 2 Corni a fost sesizată de R. N. din satul Brehuiești, comuna Vlădeni, cu privire la faptul că în aceeași noapte, persoane necunoscute au pătruns în incinta unui  magazin situat în localitatea Brehuieşti şi au sustras mai multe bunuri alimentare și nealimentare.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe M. GABRIEL de 16 ani, din satul Balta Arsă, comuna Corni și B. SEBASTIAN de 15 ani, din satul Brehuiești, comuna Vlădeni, judeţul Botoșani, minorii fiind principalii suspecţi de comiterea faptei reclamate.

Faţă de aceştia se efectueaza cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În următoarea zi, duminică, 27 octombrie 2013, în jurul orei 22:30, poliţiştii din comuna Copălău, judeţul Botoşani au fost sesizați de către O.C. de 65 ani, localitatea Copălău cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul orei 22.15, G. IONUŢ de 21 ani, din aceeaşi localitate, i-a sustras din curtea locuinţei un autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au depistat atât autoturismul reclamat ca furat, cât şi pe G. IONUŢ, asupra căruia au fost găsite cheile autovehiculului.

Pe parcursul ceretărilor, suspectul a adresat ameninţări cu acte de violenţă, injurii şi expresii jignitoare la adresa poliţiştilor aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Faţă de G. IONUŢ se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi sfidarea organelor judiciare.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web