Dorohoi News Logo

Doi tineri răniți într-un accident după ce șoferul s-a urcat băut la volan

politia

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2013, în jurul orei 02:00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 29D, pe direcţia Victoria-Silişcani, O. SAHIN de 19 ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani, nu a adaptat viteza de deplasare pe un sector de drum în curbă, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul părăsind partea carosabilă şi intrând în şanţul din partea dreaptă a sensului său de mers.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerei B. M. de 17 ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de O. SAHIN se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web