Dorohoi News Logo

Infracţiuni la regimul rutier, constatate flagrant de către poliţiştii botoșăneni

infractiuni

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că marți, 05 noiembrie 2013, orele 19:53, M. Constantin-Dorel de 34 de ani, din satul Vorona Mare, com. Vorona, jud. Botosani a condus un autoturism înmatriculat in Franta, proprietate personala, pe str. Puskin din mun. Botoşani având o concentraţie alcoolică de 0,82 mg/l de alcool pur in aerul expirat.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

În aceeași zi, orele 16:30, B. VASILE de 31 ani, din satul Dămideni, comuna Românești, jud. Botoșani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24 C între localitățile Românești și Dămideni, la km. 65+100m, a acroșat un atelaj hipo condus de B. DĂNUȚ-RELU de 50 ani, din localitatea Românești, care intrase pe partea carosabilă de pe un drum agricol lateral.

Din impact a rezultat vătămarea corporală a lui B. GHEORGHE de 77 ani, aflat in atelajul hipo, acesta fiind tansportat cu ambulanța la Spitalul Județean Botoșani.

Conducătorii celor două vehicule implicate în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru B. Vasile și de 0,20 mg/l alcool în aerul expirat pentru B. Dănuț-Relu.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web