Dorohoi News Logo

Reținuți de polițiștii botoșăneni după ce aveau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea

inchisoare

Judecătoria Botoșani a trimis pentru punerea în aplicare, marți, 5 noiembrie 2013 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind pe D. GHEORGHE, de 45 ani, din comuna Unțeni, județul Botoșani, condamnat la o pedeapsă de 9 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere a fost anulat” și ”conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

În urma activităților specifice desfășurate de către lucrătorii Compartimentului Urmăriri, cel în cauză a fost identificat în ziua de miercuri, 6 noiembrie 2013 pe raza municipiului Botoșani, județul Botoșani și depus în Penitenciarul Botoșani.

În aceeași zi, miercuri, 6 noiembrie 2013, a fost primit pentru punerea în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Tribunalul Botoșani, privind pe C. MIHAELA-CARMEN, de 47 ani, din satul Cătămărăști-Deal, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, condamnată la o pedeapsă de 1 an și 2 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ”dare de mită”.

În urma activităților specifice desfășurate de către lucrătorii Compartimentului Urmăriri, cea în cauză a fost identificată în ziua de 6 noiembrie 2013 pe raza municipiului Botoșani, județul Botoșani și depusă în Penitenciarul Botoșani.

 

DorohoiNews.ro



Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web