Dorohoi News Logo

Autor de furt şi complicii săi, identificaţi de poliţişti

Inspector pr. Daniela Darea, IPJ Botosani

Poliţiştii au dispus începerea urmăririi penale ieri, 6 ianuarie 2011, ca urmare a cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, faţă de ANDREI D. de 21 ani, în sarcina căruia s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de furt calificat, precum şi faţă de D. IULIAN de 18 ani şi P. VLAD de 15 ani ( toţi trei din municipiul Botoşani ), aceştia din urmă fiind cercetaţi sub aspectul săvârţirii infracţiunii de complicitate la furt calificat.
     Faţă de ANDREI D., organele de cercetare penală au dispus şi măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca la 07.01.2011 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de arestare preventivă.          
     În fapt, în seara zilei de 31.12.2010, în jurul orei 17.30, cei trei l-au acostat pe C. M. de 14 ani în timp ce acesta se deplasa pe strada Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani şi i-au sustras un telefon mobil, fără a folosi violenţe sau ameninţări cu acte de violenţă.
     În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)


Autor: Dorohoinews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web