Dorohoi News Logo

Bărbatul ucis de agenții SRI era din Botoșani. Fiul acestuia cere dreptate!

barbat-ucis-de-SRI

Barbatul ucis in bataie de angajatii SRI avea un fiu la Botosani, care acum cere dreptate pentru moartea tatalui. Crima, musamalizata o vreme, face acum inconjurul tarii. Cei trei caporali care l-au lovit cu salbaticie pe barbat se tem sa mai vorbeasca public. Iar cea care le-ar fi ordonat sa ucida se ascunde de cateva zile.

Vasile Nechilciuc ar fi implinit anul acesta 46 de ani. A plecat din Botosani la Timisoara sa-si caute de lucru. Si-a gasit insa moartea. Centrul de fier vechi era, de fapt, o casa conspirativa a SRI, ascunsa pe un domeniu aparent parasit, dar pazit din umbra. O capcana a mortii in care a cazut si Vasile Nechilciuc, impreuna cu doi prieteni.

Cautau fier vechi si nu stiau ca au nimerit chiar in sediul SRI. Au fost surprinsi de trei caporali, care i-au incoltit si i-au luat la bataie. Totul, sub privirile si din ordinul unei femei: locotenent-colonel Toman Camelia Maria, mama a doi copii.

Zona in care se afla sediul SRI este una parasita. Nimeni n-a auzit scandalul din curte. Si nimeni n-a putut sa-l salveze pe barbat din mainile angajatilor SRI. Pentru cateva kilograme de fier vechi, barbatul a fost torturat ore intregi.

Barbatul in agonie a fost abandonat chiar, in strada, la poarta SRI. Prietenii lui l-au luat pe sus si l-au dus cu un carucior pana acasa. Acolo, barbatul a murit. Iar cazul a fost tinut sub tacere un an intreg.

Cei doi supravietuitori, martori cheie in proces, au disparut din oras. Iar fiul barbatului mort a fost anuntat sec, fara prea multe explicatii, ca tatal lui a murit. Abia acum a aflat ca angajatii SRI l-au omorat in bataie.

Sursa: antena1.ro

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web