Dorohoi News Logo

Tânăr fără permis depistat pe strada Zadurovici din Dorohoi, conducând sub influența băuturilor alcoolice

control politie

Polițiștii dorohoieni luni 3 februarie în jurul orei 23:50, au oprit în trafic pe strada Zadurovici din municipiul Dorohoi, un autoturism înmatriculat în Germania, condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Lozna, județul Botoșani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

DorohoiNews.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Like”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web