Dorohoi News Logo

Trei conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice depistaţi în trafic

etilotest

La data de 21 februarie, în jurul orei 15.50, a fost depistat în trafic, pe DJ 282, în localitatea Dîngeni, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 ani, din localitate. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

La aceeaşi dată, în jurul orei 18.40, poliţiştii au oprit în trafic, pe DN 29 A între localitățile Păltiniș şi Darabani, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 28 ani, din comuna Feleaca, judeţul Cluj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.
            
În noaptea de 21/22.02.2014, în jurul orei 02.45, pe strada Cuza-Vodă  din municipiul Botoşani a fost oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr de 25 ani, din municipiu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Celor trei conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, cauzele urmând să fie soluţionate procedural.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web