Dorohoi News Logo

Bărbat din Cristinești ajuns cu mașina în curtea unei locuințe după ce s-a urcat băut la volan

politie

Lucrătorii Postului de Poliție Cristeşti au fost sesizaţi telefonic, duminică, 23 februarie 2014, orele 13:30, de către o persoană din localitatea Cristeşti, județul Botoșani, cu privire la faptul că un autoturism a părăsit  partea carosabilă şi a intrat în curtea locuinţei sale.

Cu ocazia deplasării la fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă. Întrucât conducătorul auto de 36 de ani din comuna Cristineşti emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat un rezultat pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Botoșani, unde i  s-au  recoltat probe biologice  de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii  infracţiunii  de  „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web