Dorohoi News Logo

S-a urcat beat la volan, a provocat un accident și a părăsit locul faptei

etilotest

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că duminică, 4 mai 2014, în jurul orei 11:00, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoşani, un bărbat de  52 ani, din municipiu, pe fondul consumului de alcool şi al neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism care rula în faţa sa.

După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, pe Aleea Pacea din municipiul Botoşani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web