Dorohoi News Logo

Șoferi din Cordăreni, Iezer și Lozna depistați în trafic sub influența băuturilor alcoolice

etilotest

Poliţiştii au identificat în trafic, sâmbătă, 7 iunie 2014, în jurul orei 02:55, pe DJ 298, în localitatea Dragalina, județul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Cordăreni, judeţul Botoșani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 8 iunie 2014, în jurul orei 15:50, a fost oprit în trafic, pe DJ 291 B, pe raza localității Lozna, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat  de 42 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, în jurul orei 19:15, a fost oprit în trafic, pe DJ 291 C, pe raza localității Iezer, comuna Hilișeu-Horia, judeţul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat  de 47 ani, din localitate.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior acesta a fost condus la Spitalul municipiului Dorohoi, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web