Dorohoi News Logo

Fără a poseda permis, un bărbat din Hiliseu Horia s-a izbit cu o mașină furată în gardul unei locuințe

politia

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că sâmbătă, 21 iunie 2014, în jurul orei 23:20, în timp ce conducea un autoturism pe un drum sătesc din localitatea Ezer, comua Hilișeu Horia, judeţul Botoşani, un bărbat de 43 ani, din localitate a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autovehiculul a părăsit partea carosabilă, izbindu-se în gardul unei locuinţe.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că autoturismul nu era înmatriculat în circulaţie iar conducătorul acestuia nu poseda permis.

Totodată, poliţiştii au stabilit că bărbatul a sustras autoturismul din curtea părinţilor săi, unde, de altfel, l-a abandonat după producerea evenimentului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web