Dorohoi News Logo

Bărbat reținut pentru săvărşirea unor infracţiuni de ameninţare şi distrugere

arestat

Poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale - Poliţia municipiului Botoşani, au dispus joi,  03 iulie 2014, pe bază de ordonanță reținerea pentru 24 ore, în Arestul IPJ Botoșani, a unui bărbat de 40 ani, din mun.Botoșani, cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de ”neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin”, ”amenințare” și ”distrugere”, constând în aceea că:

-În data de 30.04.2014, a lovit cu picioarele în ușa de acces în locuința unei persoane  din municipiul Botoșani, cauzând un prejudiciu de 700 lei.

-În data de 24.05.2014, în jurul orelor 18:45, în timp ce se afla în fața blocului unde locuiește, o femeie a fost mușcată de gamba piciorului stâng de către unul dintre câinii comunitari care se află în grija suspectului, după ce acesta i-a asmuțit asupra sa. Femeia a suferit leziuni, pentru care a necesitat 12-13 zile de îngrijiri medicale. În același context, suspectul a amenințat-o că îi va incendia mașina și îi va sparge geamurile locuinței. În data de 01.06.2014, în jurul orelor 18:00, i-a distrus gemurile locuinței, cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

-În data de 01.06.2014, în jurul orelor 19:00, suspectul a lovit cu piciorul în autoturismul unei persoane distrugându-i plăcuța din spate cu numărul de înmatriculare, masca din față și oglinda retrovizoare din partea dreaptă, cauzând un prejudiciu de 600 lei.

-În data de 18.06.2014, în jurul orelor 16:15, în timp ce se afla pe b-dul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, suspectul a asmuțit doi câini pe care-i plimba în lese și care se află în grija sa, asupra unei persoane care a fost mușcată de genunchiul drept, pentru care a necesitat 12-13 zile îngrijiri medicale.

Dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani cu propunere de luare a măsurii controlului judiciar față de suspect.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web