Dorohoi News Logo

Un bărbat din Dorohoi și o femeie din Corlăteni au ajuns la spital din cauza neatenției unor șoferi

la spital din cauza neatenție

O tânără de 24 ani, din com. Horodnic de Jos, județul Suceava, vineri 4 iulie, ora 9:10, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DN 29A, pe relatia Vf. Câmpului - Dorohoi, la km. 30,  într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un sector de drum îngustat din cauza alunecărilor de teren, semnalizat prin indicatoare rutiere, nu a redus viteza de deplasare, împrejurare in care a intrat în coliziune cu roata stânga spate a semiremorcii de transport beton tractată de un autotractor condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani, din mun. Piatra Neamț, care nu a respectat semnificația indicatorului „Prioritate pentru circulația din sens invers”.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 46 ani din mun. Dorohoi, internat la Spitalul municipiului Dorohoi și a unei femei de 53 ani, din com. Corlăteni, pasageri in autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice.

Față de conducătoarea auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web