Dorohoi News Logo

Cinci tineri ajunși la spital după ce s-au răsturnat cu mașina

accident ambulanta

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în data de 12 iulie 2014, orele 00:20, un tânăr de 20 ani din comuna Coțușca, județul Botoșani, posesor al permisului de conducere eliberat de autorităţile italiene, a condus un autoturism pe DJ 282, iar  la km 151 + 350 m, într-o curbă  la dreapta, pe o porțiune de carosabil acoperit cu aluviuni, create în urma ploilor abundente, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în interiorul curții Consiliului Local Coțușca, pe cupolă, sprijinit de gardul clădirii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, cu vârste între 17 şi 20 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web