Dorohoi News Logo

La volan, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice!

bautura

Politistii au depistat în trafic pe DC 35, pe raza comunei Santa Mare, sambata seara 15 ianuarie, în jurul orei 19.00,  autoturismul marca Dacia 1310 condus de DUMITRU D.de 42 ani, din comună.
    Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Comunal Trușești unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
    Tot sambata seara 15 ianuarie, în jurul orei 20.20, a fost depistat în trafic, pe strada Cuza-Vodă din municipiul Botoşani, autoturismul marca Dacia Logan condus de DAMIAN M.de 44 ani, din municipiu.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat; bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
          Cei doi conducători auto sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibație alcoolică peste limita legală, cauzele urmând a fi soluţionate procedural. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web