Dorohoi News Logo

Autorul mai multor furturi arestat preventiv

FURT

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat de către poliţişti, autorul infracţiunii reclamate  în ziua de 19.01.2011 de către partea vătămată P. Dorin Lucian din mun. Botoşani, a fost identificat în persoana lui G. V. de 14 ani din mun. Botoşani. Faţă de acesta s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, măsură ce a fost confirmată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani.
    Pe rolul Poliţiei Municipiului Botoşani, se mai aflau în lucru alte două dosare penale în care,  faţă de învinuitul G.V. s-a dispus şi confirmat măsura începerii urmării penale sub aspectul comiterii unei infracţiuni de furt calificat  şi a unei infracţiuni de  tentativă la furt calificat. În seara de 09.10.2010, în jurul orelor 18,30, a pătruns într-un autoturism Peugeot care aparţine lui M. Dumitru si din interior a sustras un telefon mobil marca Nokia E 51 în valoare de 400 lei RON, iar în noaptea de 28/29.11.2010 a pătruns prin efracţie într-un autobuz  marca Mercedes aflat în garajul RVG de pe str. Sarmisegetuza din mun. Botoşani cu scopul de a sustrage bunuri.
    Cele trei dosare penale au fost conexate, iar învinuitul a fost prezentat în data de 20.01.2010, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării faţă de acesta a măsurii procesuale a arestării preventive pentru o perioadă de 15 de zile.
    Judecătoria Botoşani a admis propunerea făcută de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani şi a emis pe numele inculpatului G.V. mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web