Dorohoi News Logo

Un camion plin cu sfeclă s-a răsturnat în apropiere de Dorohoi - Vezi imagini cu accidentul!

Accident camion rasturnat Dealu Mare - Dorohoi_01

Un camion plin cu sfeclă s-a răsturnat, miercuri, 10 decembrie, în jurul orei 11:00, pe drumul dinspre Dorohoi, spre Botoșani, în localitatea Dealu Mare.

Șoferul a pierdut controlul asupra autotrenului, a intrat în balans și s-a răsturnat în afara părții carosabile, remorca în partea stângă, iar capul de autotren s-a desprins și a ajuns tot în afara părții carosabile dar pe partea dreaptă. Toată încărcătura camionului a ajuns pe marginea drumului. Traficul nu a fost grav afectat, circulația desfășurându-se totuși pe un singur sens de mers. În urma accidentului, nimeni nu a fost rănit.

Conducătorul autotrenului înmatriculat în Suceava, Cristi L. din comuna Cristinești în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu etilotestul rezultatul fiind 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web