Dorohoi News Logo

Mort de beat a intrat cu mașina într-un indicator rutier apoi într-un stâlp

Mort de beat a intrat cu mașina într-un indicator rutier apoi într-un stâlp

Joi 18 decembrie 2014, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 293, în comuna George Enescu,  I. M. de 43 ani, din comuna Corni, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare pe un sector de drum ce urma o  curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care vehiculul a părăsit carosabilul, izbindu-se într-un indicator rutier și apoi într-un stâlp de susţinere a unei rețele de cabluri.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii  infracţiunii  de  conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web