Dorohoi News Logo

Un șofer beat a spulberat trei mașini pe drumul Botoșani - Suceava

accident

Mai multe maşini au fost avariate în această seară, pe drumul E 58, între Hudum şi Baisa din cauza unui șofer imprudent aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani care a consumat alcool în exces, s-a urcat la volan fără să se gândească că își pune viața în pericol. Aflat la volanul unui Volkswagen Golf III, şoferul beat care venea dinspre Suceava, a încercat să depăşească maşina care mergea în faţa lui. În plină viteză, el a acroşat mai întâi un Logan, a izbit mai apoi o Honda Acord, iar în final s-a izbit în plin într-un Volkswagen Golf IV, toate cele trei maşini circulând regulamentar din sens invers, spre Suceava. În urma impactului, atât șoferul vinovat cât și o altă persoană pasageră într-unul din autoturisme au suferit leziuni grave fiind transportați cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati pentru îngrijiri medicale.

Echipajul de Poliție ajuns la fața locului a încercat să-l testeze pe șofer cu aparatul etilotest, însă nu s-a putut din cauza stări avansate de ebrietate și din cauza rănilor.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web