Dorohoi News Logo

Femeie din Dorohoi accidentată de Revelion din pricina unui șofer băut care s-a răsturnat cu mașina

accident

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că joi, 1 ianuarie 2015, în jurul orei 00:50, Ț. L. de 45 ani, din municipiul Dorohoi, posesor al permisului de conducere din anul 2014, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 292, în localitatea Broscăuți, ajungând pe un sector de drum într-o curbă la dreapta, deosebit de periculoasă, semnalizată prin indicator rutier, nu adaptează viteza de deplasare pe un carosabil acoperit cu zăpadă, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsește partea carosabilă și se izbeşte în gardul unei locuințe, autovehiculul răsturnându-se.

Din accident a rezultatv rănirea unei femei de 68 ani, din municipiul Dorohoi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l concentrație de alcool în aerul expirat; acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web