Dorohoi News Logo

Tânăr ajuns la spital în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Botoșani

accident (2)

Astăzi, luni, 19 ianuarie 2015, în jurul orei 02.00, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani, un tânăr de 27 ani, din municipiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, pe un sector de drum în curbă uşoară), astfel încât vehiculul a intrat în derapaj şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie, apoi a ieşit în afara carosabilului.

În împrejurările arătate, autoturismul a izbit şi rupt o porţiune dintr-un gard, un stâlp de telefonie şi unul de iluminat public, după care a revenit pe partea carosabilă, oprindu-se pe axul străzii.
          
În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a unui tânăr de 23 ani, din municipiul Botoşani, pasager în autoturism
         
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ; i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
         
În cauză se efectueaza cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web