Dorohoi News Logo

Locuinţă aprinsă de jarul căzut din sobă la Şendriceni

chibrit

Locuinţa unei femei din satul Pădureni, comuna Şendriceni, a luat foc sâmbătă, 22 ianuarie 2011, din cauza unui jar căzut din sobă pe materiale combustibile. Când şi-a văzut proprietatea ameninţată de flăcări, Filareta M. a solicitat sprijinul pompierilor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială cu apă şi spumă. La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile din bucătărie, existând riscul ca incendiul să se extindă şi la celelalte încăperi ale casei. Lupta cu flăcările a durat mai puţin de jumătate de oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de 25.000 lei. Au ars un pat, un frigider, o masă, un covor, o uşă şi două geamuri, pagubele fiind estimate la cca 2.000 lei.
    Câteva ore mai târziu, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompierii Dorohoi a intervenit pentru stingerea unui alt incendiu, izbucnit la acoperişul unei casei din satul Alba, comuna Hudeşti. Flăcările au fost stinse înainte de a produce pagube materiale însemnate. Au fost salvate şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de 10.000 lei. Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unui coş de fum neptrotejat faţă de materialele combustibile din care este construit acoperişul casei.
   Tot sâmbătă, mai multe lemne amplasate lângă o sobă dintr-un imobil din Centrul Vechi al municipiului Botoşani au luat foc. Fumul a fost observat de câţiva trecători care au solicitat intervenţia pompierilor. Un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani s-a deplasat la faţa locului şi a reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte bunuri materiale din încăpere. (DorohoiNews.ro)

 Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web