Dorohoi News Logo

Mașina unui dorohoian, furată și distrusă într-un accident pe strada Matei Basarab

Dorohoi - accident Str. Matei Basarab (1)
Polițiștii dorohoieni au fost anunțați joi 12 martie, în jurul orei 22:00, de producerea unui accident care a avut loc pe strada Matei Basarab din municipiul Dorohoi.
 
După ce a rupt câțiva stâlpi din gardul proprietății lui Constantin M., un autoturism marca Dacia 1310 de culoare albă, s-a oprit în curtea acestuia. La fața locului nu a fost identificată nici o persoană posibil a fi conducător auto, drept pentru care în primă fază s-a crezut că proprietarul autoturismului a fugit de la locul faptei. 
 
În urma cercetărilor s-a aflat că proprietarul autoturismului, este G.P. cu domiciliul pe strada Sălciilor din Dorohoi. Proprietarul nu știa nimic de producerea accidentului, el aflându-se în acele momente la locul său de muncă de la CFR Dorohoi. Acesta a sesizat disparitia autoturismului personal din locul unde era parcat, cu puțin timp înainte sesizând poliția de dispariția acestuia. Astfel, s-a constatat că nu proprietarul autoturismului este autorul accidentului, acesta fiind furat de autori necunoscuți.
 
Cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor. 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web