Dorohoi News Logo

Un tânăr din judeţul Botoşani, a accidentat un pieton în încercarea de a evita impactul cu o altă maşină

ambulanta

Un tânăr de 20 ani, din judeţul Botoşani, care conducea un autoturism pe DN 29, dinspre oraşul Salcea spre municipiul Suceava, la ieşirea din localitatea Plopeni, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care a virat stânga. Pentru a evita impactul cu acesta, a pătruns pe acostament, unde a acroşat un bărbat de 57 ani, din municipiul Suceava, care se deplasa regulamentar în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 57 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la spitalul pentru îngrijiri medicale. Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. „Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier”, se precizează în comunicatul poliţiei. Sursa: monitorulsv.ro

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu „Click” - „Îmi place”, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.



 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web