Dorohoi News Logo

Moarte suspectă în cazul unui bărbat din Broscăuți găsit decedat în comuna Vârfu Câmpului

Moarte suspecta

Polițiștii dorohoieni au deschis un dosar pentru moarte suspectă în cazul unui bărbat care a fost găsit mort în curtea propriei locuințe. 

 
Virgil B., în vârstă de 47 de ani, din Broscăuți, s-a dus marți, 31 martie 2015, la cealaltă locuință proprie, din comuna Vârfu Câmpului, dobândită prin moștenire pentru a efectua lucrări de primăvară.
 
Știind că acesta este venit în comuna Vârfu Câmpului, un prieten s-a decis să îl viziteze însă l-a găsit pe Virgil B. decedat în curte, alertând autoritățile.
 
Victima nu prezenta semne vizibile de violență pe corp și nici nu era cunoscut cu vreo boală sau cu alte probleme, fapt pentru care există suspiciuni în cazul morții, iar polițiștii au solicitat necropsia și au deschis un dosar pentru moarte suspectă.
 
„Am deschis un dosar pentru moarte suspectă, iar în cursul zilei de astăzi (n.r. 01.04.2015) se va efectua necropsia pentru stabilirea cauzei exacte a morții. În funcție de acest rezultat vom propune soluție procedurală.”, a declarat pentru Dorohoi News, comisarul șef Mrcel Prichici, șeful Poliției municipiului Dorohoi. (Andrei B.)
 
Autor: DorohoiNerws.ro
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web