Dorohoi News Logo

Accident rutier produs pe fondul consumului de alcool

beat-la-volan

În timp ce conducea autoutilitara marca Dacia pe strada Iuliu Maniu din municipiul Botoşani, din direcţia străzii Ion Pillat către strada Victoriei, G. DUMITRU de 42 ani, din municipiu, efectuând un viraj la stânga pentru a intra în curtea locuinţei sale, nu acordă prioritate de trecere mopedului marca Piaggio condus regulamentar de A. Emanuel de 36 ani, din municipiu, impactându-l.
     În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui A. Emanuel, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, rămânând internat.
     Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Atât acestuia cât şi victimei le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 
     G. DUMITRU este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, urmând a se propune soluţie procedurală. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web