Dorohoi News Logo

Un sofer in varsta de 19 ani a pus în pericol călătorii unui microbuz

accident grav

În timp ce conducea autoutilitara marca Ford pe D.N. 29, în direcţia Săveni-Ungureni, P. CEZAR-GABRIEL de 19 ani, din municipiul Botoşani nu a adaptat viteza la condiţiile unui sector de drum în curbă deosebit de periculoasă, împrejurare în care a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu microbuzul marca Volkswagwen condus regulamentar de M. Iulian de 42 ani, din municipiul Botoşani şi care circula pe relaţia Botoşani-Săveni, având ca obiect de activitate transportul de călători.
    În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a două pasagere din microbuz, respectiv C. Adela de 44 ani, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani şi  C. Roxana de 17 ani, din comuna Ştiubieni, judeţul Botoşani. În momnentul producerii accidentului în microbuz se aflau 8 călători.
    Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, P. CEZAR-GABRIEL fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Accident rutier produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum – Vlădeni 
În ziua de 28.01.2011, în jurul orei 18.15, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat Punto pe D.E 58, în afara localităţii, A. DRAGOŞ-ADRIAN de 24 ani, din comuna Avrămeni, judeţul Botoşani, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, a pierdut controlul volanului, împrejurare în care autoturismul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un pom de pe marginea drumului.
    În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, precum şi a pasagerei de pe bancheta din spate a autoturismului, respectiv  A. Cornelia de 23 ani, ambii fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Botoşani, unde au primit îngrijiri medicale.
    Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web