Dorohoi News Logo

NEWS ALERT : Hoti cu tupeu la Dorohoi

Dorohoi Furt

Administratorul taberei de sinistrati din Dumbrava Rosie, a informat astazi 4 februarie, in jurul orei 9:30 conducerea DAS in grija careia se afla aceasta tabara ca trei tineri sustrag din curtea acesteia diferite obiecte din metal folosindu-se de un atelaj hipo. Directorul DAS a informat organele de politie care s-au deplasat de urgenta la fata locului.

„Am fost informat de catre administratorul taberei ca a aparut in tabara in plina zi o caruta cu trei indivizi care s-au apucat de furat plasele de gard care imprejmuiau bazinele colectoare montate pentru a nu avea acces copii in acea zona si capacele metalice care acopereau acest bazin colector din curtea taberei de sinistrati. In urma acestor informatii am apelat organele de politie care s-au deplasta la fata locului pentru cercetari in vederea identificarii faptasilor”, a declarat pentru Dorohoi News, Radu Surdu directorul DAS.

Cu ajutorul informatiilor primite de la diferite persoane din tabara hotii au fost identificati si retinuti pentru cercetari chiar la poarta unui depozit de colectare a fierului vechi, unde acestia urmau sa valorifice obiectele sustrase. Din primele cercetari a reesit ca persoanele implicate in acest furt, sunt fratii Codrut si Alin U. si Narcis B. toti cu domiciliul in Municipiul Dorohoi. 
   Politia face cercetari pentru stabilirea vinovatiei si imprejurarile in care s-a produs fapta. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web