Dorohoi News Logo

Peste 18.000 de ţigarete ascunse în instalaţia de aer condiţionat a unui autocar şi în încălţămintea unui tânăr! - FOTO

tigari 4

Poliţişti de frontieră împreună cu lucrători vamali, au descoperit peste 900 pachete de ţigări, ascunse în instalaţia pentru aer condiţionat a unui autocar, condus de un cetăţean ucrainean, precum şi în şaua unei biciclete şi în încălţămintea unui tânăr.  

La Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier s-a prezentat Astăzi, 29.09.2015, în jurul orei 01.00, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autocar marca Setra, cursă regulată Odesa – Varna, cetăţeanul ucrainean Anatolii D., în vârstă de 51 ani.

Pentru valorificarea unei informaţii, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în instalaţia pentru aer condiţionat a autocarului, 18.000 de ţigarete de diferite mărci.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura ridicării ţigaretelor, în valoare de 10.800 lei, în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web