Dorohoi News Logo

Peste 9.000 de ţigări de contrabandă descoperite într-un autoturism de lux - FOTO

Tigari 1

Poliţişti de frontieră au descoperit, ascunse în banchetele faţă şi în portierele unui autoturism, peste 9.000 ţigarete, pe care un cetăţean român încerca să le introducă în România.

La Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi- rutier din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iaşi, s-a prezentat astăzi, 01.10.2015, în jurul orei 00.50,pentru a intra în ţară cetăţeanul român Adrian M., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Italia.

În baza informaţiilor existente la nivelul punctului de frontieră, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului.

În urma verificărilor au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în banchetele din faţă şi în portierele autoturismului, 9.180 ţigarete marca Ashima.

Conform prevederilor legale, ţigaretele în valoare de 5.508 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web