Dorohoi News Logo

Inconștiența l-a făcut să plătească scump! S-a ales cu dosar penal pentru uz de fals - FOTO

Autoturism neinmatriculat2

Poliţiştii de frontieră au sancţionat, conform prevederilor legale, un cetăţean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document falsificat pentru autoturismul pe care îl conducea.

În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, judeţul Iaşi, s-a prezentat în data de 04 octombrie 2015, în jurul orei 02:40, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova Alexandru I., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca BMW 530 D, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului care atestă efectuarea inspectiei tehnice periodice, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind falsificat.

Pe numele persoanei în cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals, fals material în înscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie în România.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web