Dorohoi News Logo

Inconștient s-a urcat la volan cu permisul de conducere suspendat și a avut parte de o mare surpriză!

suspendare

Poliţişti de frontieră au întocmit lucrare penală unui cetățean care a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere.

Pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti – I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic pentru control, în data de 15 octombrie 2015, în jurul orei 20.30 pe raza localităţii de frontieră Ijdileni, un autoturism marca Audi A6, condus de cetăţeanul român Victor R., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Cu ocazia efectuării controlului, tânărul nu a putut prezenta permisul de conducere.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că, Victor R. are permisul de conducere suspendat pentru o perioada de 90 de zile.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat sau nu are dreptul de a conduce autovehicule în România.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web