Dorohoi News Logo

Muncă în folosul comunității pentru un dorohoian care a încercat să mituiască polițiștii

mita

Un bărbat în vârstă de 41 de ani,  din Dorohoi, care a încercat să mituiască poliţiştii pentru a scăpa de un dosar penal, şi-a aflat pedeapsa.

Magistraţii Tribunalului Botoşani l-au condamnat, vineri, pe Costel A. la trei ani de închisoare cu suspendare. De asemenea, dorohoianul va trebui să presteze muncă în folosul comunităţii, timp de 120 de zile, constând în activităţi de arhivare şi activităţi de întreţinere, restaurare obiecte în cadrul Muzeului Memorial George Enescu din municipiul Dorohoi.

Pedeapsa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel. La sfârşitul lunii martie, bărbatul aflat la volanul unei maşini a fost oprit de un echipaj de Poliţie. Oamenii legii au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest, întrucât şoferul mirosea a alcool, dar acesta a refuzat, şi nici să i se recolteze probe biologice de sânge nu a vrut, potrivit stiri.botosani.

Dorohoianul a fost condus la sediul Poliţiei, unde a încercat să dea 160 de euro pentru a nu i se întocmi dosar penal. Poliţiştii au anunţat ofiţerii anticorupţie.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web