Dorohoi News Logo

Peste 6.000 de ţigarete de contrabandă descoperite de poliţiştii de frontieră! - FOTO

contranada4

Poliţiştii de împreună cu lucrătorii vamali au descoperit peste 6.000 de ţigarete ascunse într-o carcasă de staţie audio si într-un autoturism.

S-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în data de 21 octombrie, în jurul orei 15.10,  Todorov I.B., în vârstă de 47 de ani, cetăţean bulgar, conducând un autoturism marca Renault Espace.

Cu ocazia controlului de frontieră efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, disimulate în bagajele personale şi ascunse sub bancheta din spate, în portierele din faţă şi contra aripile din spate ale autoturismului, 4.420 de ţigarete de diferite mărci.

S-a prezentat în acelaşi punct de trecere a frontierei, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, în data de 22 octombrie, în jurul orei 22.00  Dumitru D., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes, înmatriculat în R. Moldova.

În urma efectuării controlului asupra mijlocului de transport, echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-o carcasă de staţie audio, 2.000 de ţigarete de diferite mărci de provenienţă  R. Moldova.

În ambele cazuri, a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 1421 lei, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web