Dorohoi News Logo

Bărbat sancționat de jandarmii botoșăneni pentru furt de produse agricole

jandarmi-botosani

Un bărbat din oraşul Săveni a fost depistat de un echipaj de jandarmi în seara zilei de joi, 22 octombrie 2015, după ce a sustras 16 baloţi de pe o tarla aparţinând unei societăţi agricole.

Intervenţia lucrătorilor Grupei de Ordine Publică Jandarmi Săveni a avut loc în urma sesizării telefonice făcute de către administratorul societăţii, care reclama faptul că un bărbat a încărcat într-o căruţă baloţii fără a avea aprobarea sa, după care s-a deplasat spre satul Bozieni, oprindu-se în faţa unui bar.

La sosirea jandarmilor, bărbatul a devenit recalcitrant şi a încercat să incendieze baloţii aflaţi în căruţă, fiind necesară imobilizarea acestuia şi conducerea la sediul jandarmeriei.

Pentru fapta săvârşită, bărbatului i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, pedepsită de Codul Penal cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

De asemenea, pentru scandalul făcut în faţa barului şi pentru injuriile adresate, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web