Dorohoi News Logo

Dosar penal pentru un tânăr care a făcut praf o mașină care staționa pe strada 1 Decembrie

accident Darabani

Un bărbat a fost rănit şi două autoturisme au fost puternic avariate, după ce un tânăr nu a mai putut stăpâni maşina pe care o conducea.

Accidentul a avut loc, sâmbătă la amiază, în oraşul Darabani. Andrei D., în vârstă de 27 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism VW pe strada 1 Decembrie, dar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-o altă maşină, un Renault, care staţiona lângă trotuar.

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul lovit a fost distrus atât în partea din spate, cât şi în faţă, iar VW a fost proiectat pe trotuar. În momentul impactului, în autoturismul care staţiona şoferul se afla la volan. Acesta a fost rănit şi a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru îngrijiri.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au vrut să îl testeze cu aparatul etilotest pe şoferul din vina căruia s-a produs accidentul. Potrivit oamenilor legii, acesta emana halenă alcoolică, dar tânărul a refuzat testarea cu etilotestul. El a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui Andrei D. a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Sursa: stiri.botosani.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web