Dorohoi News Logo

Unelte de pescuit de peste 15.000 lei ridicate de poliţiştii de frontieră în urma unor percheziţii!

Unelte de pescuit confiscate

Poliţiştii de frontieră din au descoperit pe timpul desfăşurării unor percheziţii domiciliare, la imobilele a două persoane, mai multe unelte de pescuit, pe care acestea le deţineau fără documente legale.

La sfârşitul săptămânii trecute, în continuarea efectuării cercetărilor într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila s-au deplasat într-o localitate de pe raza judeţului Brăila, la domiciliile cetăţenilor români D.G. şi D.D., despre care aveau date că au preocupări în sfera braconajului piscicol.

În urma percheziţiilor efectuate în baza mandatului emis de Judecătoria Brăila, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 35 unelte de pescuit de tip vârşe şi o plasă de pescuit din aţă, în valoare totală de 15.650 lei.

 În cauză poliţiştii de frontieră brăileni efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila aspectul săvârşirii infracţiunilor de producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoane neautorizate a navoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web