Dorohoi News Logo

Peste 900 pachete de ţigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră. Vezi unde a încercat să le ascundă șoferul! - FOTO

Tigări3

Poliţiştii de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit, ascunse într-un loc special amenajat în rezervorul unui autoturism, 18.800 de ţigarete pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat în data de 17 noiembrie, în jurul orei 10.30, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Alexei B., în vârstă de 27 ani, cu dublă cetăţenie româna şi R. Moldova, conducând un autoturism marca Vaz.

Pentru valorificarea unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport.

În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, 18.800 de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 11.280 lei şi a autoturismului în valoare de 2.219 lei în vederea confiscării, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web