Dorohoi News Logo

Accident violent pe drumul Botoșani-Dorohoi! BMW distrus de un TIR!

accident

Șoferul unui BMW a fost rănit după ce a vrut să efectueze o manevră în trafic. Se pare că acesta nu s-a asigurat, mașina sa fiind lovită puternic de un TIR.

Accidentul a avut loc, marți seara, în Cătămărăști Deal. Șoferul autoturismului BMW, înmatriculat în Bacău, Paul C., de 22 de ani, se deplasa dinspre municipiul Botoșani către Cucorăni, iar în Cătămărăști Deal a efectuat un viraj la stânga, fiind lovit puternic de un TIR, înmatriculat în Buzău, condus de Narcis G., de 36 de ani, care circula către Dorohoi.

În urma impactului, BMW-ul a fost distrus pe partea stângă, iar conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de un echipaj SMURD și transportat la Unitatea de Primire Urgențe. După ce a fost izbit, autoturismul a fost aruncat în afara părții carosabile, partea din față a mașinii de mare tonaj rotindu-se spre municipiul Botoșani.

Șoferul de pe TIR a povestit că BMW-ul circula în fața sa, iar la un moment dat șoferul a semnalizat dreapta pentru a opri în parcarea unui restaurant dar văzând că parcarea este plină a virat imediat la stânga pentru a lăsa autoturismul pe partea cealaltă. Conducătorul auto de pe mașina de mare tonaj spune că nu a mai putut evita impactul. Acesta avea montată în mașină o cameră video care a surprins momentul producerii accidentului, aparatul urmând a fi predat oamenilor legii. Ancheta polițiștilor va stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Pe perioada cât s-au făcut cercetările la fața locului traficul în zonă s-a desfășurat cu mare dificultate. „Din primele verificări, am constatat că un autoturism BMW a executat un viraj la stânga fără a se asigura corespunzător, împrejurare în care a fost impactat de un TIR care circula din spate. Efectuăm în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate vinovatul pentru producerea acestui accident", a declarat Andi Barbacaru, din cadrul Poliției Rutiere. Sursa: stiri.botosani.ro

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web