Dorohoi News Logo

Peste 4.000 de ţigarete ascunse în lonjeroanele unui autoturism descoperite de poliţiştii de frontieră! - FOTO

contrabanda3

Poliţiştii de frontieră au descoperit peste 4.000 de ţigarete de contrabandă ascunse în lonjeroanele unui autoturism condus de un tânăr cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova.

Poliţişti de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, în data de 08 decembrie a.c, în jurul orei 07.00  în municipiul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen Passat, condus de un tânăr cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, despre care existau informaţii că se ocupă cu activităţi în sfera contrabandei cu ţigări.

Pentru continuarea cercetărilor, lucrătorii noştri au procedat la conducerea autoturismului şi a conducătorului auto la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite ascunse în lonjeroanele autoturismului 4.400 de ţigarete marca Ashima şi Marble de provenienţă Duty Free.

A fost anunţat Serviciul Supraveghere Fiscală din cadrul D.R.A.O.V. Galaţi, care a luat măsura ridicării ţigaretelor în valoare de 984 lei şi a autoturismului în valoare de 7.000 lei în vederea confiscării şi a sancţionat persoana cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web