Dorohoi News Logo

Produse accizabile descoperite la controlul de frontieră! - FOTO

produse accizabile3

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse în spatele lăzii de scule din cabina unui ansamblu de vehicule, produse accizabile, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.  

S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, în ziua de 9 februarie 2016, în jurul orei 22.00,  pe sensul de intrare în ţară, Nicolae E., cu cetăţenie română şi R. Moldova., în vârstă de 25 de ani, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o remorcă, ambele înmatriculate în R. Moldova.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculelor şi persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunsă şi nedeclarată, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, cantitatea totală de 1.400 ţigarete şi 6 litri votcă marca “Nemiroff”, de provenienţă Duty-Free, ascunse în spatele lăzii de scule din cabină şi între cabină şi remorcă.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii produselor accizabile în valoare totală de 360 lei şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web